Impresszum

A Heti Fortepan blog a Fortepan és a Capa Központ szakmai együttműködésében hetente frissül és a Fortepan digitális fotóarchívumba kerülő fényképekhez köthető, gazdagon illusztrált cikkekkel jelentkezik.


A cikkek átvétele

A Heti Fortepan minden cikkét Creative Commons Nevezd meg! – Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi (CC BY-ND 4.0) licensz alatt tesszük közzé, azaz forrásmegjelölés mellett szabadon átvehetők, de nem átdolgozhatók. Természetesen a cikk külalakját, strukturális felépítését az átvevő fél saját grafikai elrendezéséhez, szerkesztőségi rendszere felépítéséhez hozzáigazíthatja.

Kérjük mindig jelölje meg a cikk szerzőit és a következő két mondattal, illetve az eredeti blogposzt linkjének elhelyezésével hivatkozzon blogunkra: A Heti Fortepan blog a Capa Központ szakmai együttműködésével valósul meg. Az eredeti cikk ezen a linken található: https://hetifortepan.capacenter.hu/BlogPosztLinkje

A cikkekben szereplő összes kép letölthető a képszámok alapján a Fortepan oldaláról, de egyben is letölthetők az egy cikkhez tartozó fotók a blogbejegyzések alján szereplő linkekről.


Hírlevél, RSS

Ha szeretne értesülni új cikkeinkről, akkor alább feliratkozhat a Heti Fortepan szakmai hírlevélre vagy ide kattintva találja a blog RSS szálának linkjét.

* Az ön e-mail címe:
* Vezetéknév:
* Keresztnév:
* Hírlevél feliratkozás | Newsletter Consent:
* Adatkezelés | Data Privacy:
* Adja meg a képen látható kódot:

A blogot megjelenteti

A blogot szerkeszti: Tamási Miklós, a Fortepan alapító-szerkesztője és Virágvölgyi István, a Capa Központ kurátora

Kapcsolat: hetifortepan@capacenter.hu


A címlapi fejlécben látható fotót Mészáros Zoltán készítette, erről a linkről letölthető.