Impresszum

A Heti Fortepan blog a Fortepan és a Capa Központ szakmai együttműködésében hetente frissülő, a Fortepan archívumba kerülő fényképekhez köthető, gazdagon illusztrált cikkekkel jelentkezik.


A cikkek átvétele

A Heti Fortepan minden cikkét Creative Commons CC BY-ND 2.5 HU (Nevezd meg! – Ne változtasd!) licensz alatt tesszük közzé, azaz forrásmegjelölés mellett szabadon átvehetők, de nem átdolgozhatók. Természetesen a cikk külalakját, strukturális felépítését az átvevő fél saját grafikai elrendezéséhez, szerkesztőségi rendszere felépítéséhez hozzáigazíthatja.

A cikkekben minden fotó képaláírásában szerepel egy link, amelyről az adott fénykép nagy felbontású verziója letölthető. A cikkek szövege és az összes kép egyben is letölthetők a blogbejegyzések alján szereplő linkekről. A cikkek átvételének leggyorsabb módja a blogposztokban szereplő beágyazó kód használata.

Kérjük mindig jelölje meg a cikk szerzőit és a következő két mondattal hivatkozzon blogunkra: A Heti Fortepan sorozat további cikkeit a hetifortepan.capacenter.hu címen találja. A blog a Fortepan és a Capa Központ szakmai együttműködésében valósul meg.

Ha teheti, kérjük tüntesse fel a Heti Fortepan blog emblémáját is (letölthető verziók ezen a linken).


Hírlevél, RSS

Ha szeretne értesülni új cikkeinkről, akkor alább feliratkozhat a Heti Fortepan szakmai hírlevélre vagy ide kattintva találja a blog RSS szálának linkjét.

* Az Ön e-mail címe:
* Vezetéknév:
* Keresztnév:
* Hírlevél hozzájárulás | Newsletter Consent:
* Adatvédelmi engedély | Data Privacy:
* Adja meg a képen látható kódot:

Email marketing by NeoSoft


A blogot megjelenteti

A blogot szerkeszti: Tamási Miklós, a Fortepan alapító-szerkesztője és Virágvölgyi István, a Capa Központ kurátora

Kapcsolat: hetifortepan@capacenter.hu